Behöver ni legotillverkning?

Legotillverkning för industrier och företag hittar du hos Arentorps Legoindustri. De är en mekanisk verkstad, som jobbar med just legotillverkning inom skärande bearbetning. Du som har behov av legotillverkning kan vända dig till dem. De gör sitt allra bästa för att du som kund ska få felfria produkter, levererade då du vill ha dem. Hos detta företag kan du få en legotillverkning helt efter dina egna ritningar eller detaljer. 

Deras maskinpark består av flera CNC-styrda verktygsmaskiner. Dessutom är deras företag certifierade efter ISO 9001:2008 och har tillägget för miljö, ISO 14001:2004. På deras hemsida kan du se vad de kan erbjuda just dig och ditt företag inom legotillverkning, svarvning och mekanisk verkstad.

Produkter inom legoindustrin

Arentorps Legoindustri är bland annat specialister på CNC-svarvning och utför legoarbeten och legotillverkning med hjälp av svarvning upp till ett visst mått. De kan även hjälpa till med ytbehandlingar och härdning av produkterna. Detta företag har sysslat med legotillverkning sedan slutet av 1950-talet och sedan 2011 drivs detta företag av tredje generationen. Inriktningen på detta företag har sedan start varit legotillverkning inom sektionen skärande bearbetning. 

Om du vill läsa mer om vad de kan erbjuda för just dig, eller om du vill se vad de har för olika sorters maskiner i sin maskinpark, besök deras hemsida. Det går även att kontakta dem direkt med vad du har för önskemål kring din produkt. På deras sidan kan du även se vad de har för policy, samt läsa mer om deras olika ISO certifikat.